De mensen van Goudsberg

Addie, terreinbeheerder, sinds 1 januari 2015 bij ons werkzaam in de buitendienst.  Addie is met zijn gezin woonachtig in Putten en zijn hobby is sleutelen aan zijn camper.
Sander Kruger,  sinds juni 2015 bij ons werkzaam in de buitendienst als terreinmedewerker.
Henk van der Lee is per januari 2016 bij ons in dienst gekomen, en is werkzaam als part-time terreinmedewerker in de buitendienst. Henk is woonachtig in Lunteren en volgt naast zijn werk nog een opleiding.
Per januari 2016 is Daan van Leerdam bij ons in dienst gekomen als part-time terreinmedewerker in de buitendienst en is sinds Mei 2017 fulltime bij ons in dienst. Daan is woonachtig in Lunteren.
Martijn is sinds november 2016 bij ons werkzaam in de buitendienst. Hij is woonachtig op de camping en zijn hobby is Atletiek.
Sinds 1 maart 2017 is Ilse vd Velde-Bloemers bij ons in dienst gekomen als receptioniste van RC de Goudsberg. Zij is woonachtig in Zwartebroek, gehuwd en heeft een zoontje. Haar hobby is hardlopen.
Greet Groeneveld is sinds april 2017 bij ons werkzaam als receptioniste. Zij is woonachtig in Ede en haar hobby's zijn tennissen, wandelen, reizen en klussen.
Roderick, directeur, werkzaam als 3e generatie van dit familiebedrijf, daarnaast een groot natuurliefhebber.
Carolien, manager, is sinds februari 2013 werkzaam bij RC de Goudsberg.  Zij is woonachtig in Lunteren en haar hobbies zijn wandelen met de honden en jagen.
Jeanette, recreatiebegeleidster, is sinds de zomer 2001 voor ons werkzaam op de camping. Zij organiseert tijdens de schoolvakanties het recreatieprogramma. Dit programma bevat onder andere zwemactiviteiten, knutselen voor de kleintjes, speurtochten, voetbaltoernooi etc. Het recreatieprogramma ligt wekelijks bij de receptie voor u klaar, maar is ook te lezen op onze website. U kan en mag het niet missen!
Denise maakt de diverse accomodaties schoon.
Robin van Staveren, woonachtig in Lunteren, is sinds april bij ons werkzaam als toezichthouder in het zwembad.
Daisy is sinds maart 2017 werkzaam bij ons in de winkel en de snackbar. En ze houdt onze facebook pagina up to date!