Roderick, directeur, werkzaam als 3e generatie van dit familiebedrijf, daarnaast een groot natuurliefhebber.
Vanaf 2019 is Nel Raaphorst, coördinator activiteiten, zich gaan inzetten om met leuke activiteiten er een gezellige zomer van te maken! Sinds die tijd is zij een langzaam aan onmisbare collega geworden. Zij heeft vanaf 1 juli 2021 de functie operationeel manager.
Ik ben sinds mei 2018 werkzaam als receptioniste. Inmiddels heb ik de leiding bij de receptie. Mijn vrije tijd besteed ik aan golfen, tennissen, schilderen of reizen. 
Ik ben Cindy en werkzaam op de receptie. Verder ben ik werkzaam als theater fotograaf. Mijn hobby’s zijn spelen in musicals en leuke lange wandelingen maken. 
Ik ben Joke, werkzaam als receptioniste en algemeen medewerkster. Ik hou van de natuur en mijn hobby's zijn haken en breien. 
Ik ben sinds november 2016 werkzaam in de buitendienst. na mijn werktijd maak ik lange routes op mijn motor en beoefen ik de sport Atletiek.Vanaf 2019 ben ik terreinbeheerder.
Per januari 2016 is Daan van Leerdam bij ons in dienst gekomen als part-time terreinmedewerker in de buitendienst en is sinds Mei 2017 fulltime bij ons in dienst. Daan is woonachtig in Lunteren.
Stefan is sinds december 2019 bij het team van de buitendienst. Hij heeft een hoveniersachtergrond.
Steven is begonnen bij de buitendienst in augustus 2019. Het bevalt hem goed, dus u zult hem regelmatig zien! 
Per 2022 is Jeroen in dienst gekomen bij de buitendienst.
Jeanette, recreatiebegeleidster, is sinds de zomer 2001 voor ons werkzaam op de camping. Zij organiseert tijdens de schoolvakanties het recreatieprogramma voor de kinderen. Dit programma bevat onder andere zwemactiviteiten, knutselen voor de kleintjes, speurtochten, voetbaltoernooi etc. Dit recreatieprogramma ligt wekelijks bij de receptie voor u klaar, maar is ook te lezen op onze website en recreatieapp. U kan en mag het niet missen!