Onze camping garandeert in het hoogseizoen comfortabel zwemmen en genieten van een heerlijk drankje, ijsje en diverse snacks die u in de kiosk kunt kopen.

Naast het subtropische binnenbad ligt het grote buitenbad met een ligweide.

Er is gratis wifi  op onze ligweide!

Ook hier is aan de kleintjes gedacht, zowel binnen als buiten is een kleuterbad aanwezig.

 

De openingstijden zijn op te vragen bij de receptie.

ZWEMLESSEN - ook deze zijn dit jaar weer!

 

In navolging van vorig jaar wederom dit seizoen: snelcursus zwemmen A/B diploma bij zwemschool de Goudvis

Heeft u geen zin/tijd om 1 a 2 jaar voor uw kind naar een zwembad te gaan voor een A/B diploma? Dan is een snelcursus iets voor u.

 

In ons recreatiepark de Goudsberg start er in april en in juli een 3 maanden snelcursus. Kleine groepjes, max 4/5 kinderen, onder het motto kwaliteit boven kwantiteit!

Belangrijk is dat uw kind geen angst heeft voor water. Duur snelcursus 3 maanden. Bij 3 maanden krijgt uw kind 2 x 1 1/4 uur les.

Deze lessen worden zaterdag- of zondagochtend in combinatie met maandag/woensdagmiddag gegeven. In de zomervakantie zijn de lessen in de ochtend.

Uw vakantie is geen probleem want er zijn in overleg extra lessen voor en na uw vakantie mogelijk.

In Otterlo droompark de Zanding start er in april en in september een 3 maanden snelcursus A/B diploma. Lessen zijn dinsdag en donderdagmiddag.

 

Bij deze in het kort iets over mijn zwem achtergrond. Ik ben ex-zwemster/waterpolo international geweest op topniveau en gediplomeerd zweminstructrice. Ik geef al jarenlang waterpolo trainingen aan jeugd. Ik heb veel kennis en ervaring in de zwemsport, wat een voordeel is om kinderen goed te leren zwemmen. Meld u z.s.m. aan i.v.m. beperkt aantal plaatsen.

Info: A Lindhout 0653769155 of mail: alice.lindhout@gmail.com