Op de Veluwe, het groene hart van Nederland, vindt u Recreatiecentrum De Goudsberg. Op onze camping in het bos kunt u volop kunt genieten van de natuur. Er zijn vele wandel- en fietsroutes direct buiten de camping aanwezig.

De camping is modern en goed uitgerust, waar rekening is gehouden met de wensen van jong en oud. De camping beschikt over gezellige kampeervelden, seizoensplaatsen en jaarplaatsen.  De camping biedt vele recreatiemogelijkheden. Het subtropisch binnenbad garandeert in de periode van 1 april tot eind oktober comfortabel zwemmen, zonnen en genieten van een koel drankje of ijsje. Naast het binnenbad ligt het grote buitenbad. Ook hier is aan de kleintjes gedacht, zowel buiten als binnen is een kleuterbad aanwezig. Op de camping zijn diverse horecafaciliteiten, zoals snackbar, kantine en zelfs een restaurant met een gezellig terras.

Liefhebbers van sport komen op de Goudsberg goed aan hun trekken. Er is een voetbalveld, basketbalveld en er zijn ook 2 tafeltennistafels. De 2 all-weather tennisbanen liggen nabij de speeltuin, waar men ook de midgetgolfbaan kan vinden. De camping ligt direct aan een natuurgebied, waar gemotoriseerd verkeer verboden is. Dit woeste stukje natuur is uitermate geschikt voor fietsen, mountainbiken, wandelen en paardrijden, kortom uitgebreide mogelijkheden volop. Er ligt een manege op slechts 2,5 km. 

Het pittoreske dorp Lunteren is met gemak wandelend, per fiets of auto te bereiken waar u terecht kunt voor al uw boodschappen. Binnen een straal van 30 km kunt u fantastisch winkelen in o.a. Ede, Veenendaal en Amersfoort.